Kundklubb

Kundklubb

Som medlem i kundklubben kommer du att få bonus på allt du handlar, inbjudan till VIP-kvällar och förmånliga medlemserbjudanden. Du anmäler dig genom att fylla i ansökan i butiken eller genom att maila till Magdalena@boutiquebama.se

Din bonus grundar sig på alla dina inköp under året och två gånger per år får du en bonuscheck baserad på hur mycket du handlat under perioden. Checken kan du lösa in mot varor i butiken och den kan inte bytas mot pengar.

Vid den första bonusutbetalningen får du din bonus utbetald om du har handlat för mer än 2 000 kronor under avstämningsperioden. Om du inte nått upp till en bonusgenererande summa, sparas saldot till nästa avstämning inför bonusutbetalning. Om du fick bonus utbetald i i första perioden räknas den av på årsbonusen. Det går inte att få sin bonus utbetald löpande under året, utan det är dessa två tillfällen som bonusutbetalningen sker. Om du får en bonus under första perioden behåller du den bonusnivå som du var på vid utbetalningstillfället och fortsätter samla poäng till samma procentsats.